سازمان هایی که موجب فرار مغزها می شوند!

به گزارش وبلاگ آرشیو بهترین ها، خبرنگاران/قزوین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: 95 درصد سازمان های ایرانی چشم انداز و مأموریت برای خود ترسیم نکرده اند که این یک آسیب است و عدم توجه به چشم انداز و مأموریت موجب خروج مغزها از کشور می شود.

سازمان هایی که موجب فرار مغزها می شوند!

مرتضی موسی خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در همایش افتتاحیه هفته پژوهش که در پارک علم و فناوری استان قزوین اظهار کرد: 95 درصد سازمان های ایرانی چشم انداز و مأموریت برای خود ترسیم نکرده اند که این یک آسیب است چراکه چشم انداز و مأموریت مبتنی بر ارزش هاست.

وی ادامه داد: عدم توجه به چشم انداز و مأموریت موجب خروج مغزها از کشور می شود؛ در بازار مردم از کالایی استقبال می کنند که مطلوبیت و ارزش افزوده برای آنان ایجاد کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: فناوری که در حوزه ارزش ها نباشد محکوم به شکست است؛ در ابتدای هر ایده ای باید نیاز مشتری را شناسایی و بر اساس آن ایده را به محصول تبدیل کرد.

وی بیان نمود: در حقیقت مطلوبیت برتر آن چیزی است که مشتری حاضر است بهای آن را پرداخت کند، به همین جهت نباید از ایده هایی که چنین ویژگی را ندارند حمایت کرد.

موسی خانی در توصیه به شرکت های دانش بنیان بابیان اینکه قبل از ورود رقبا به بازار باید از آن خارج شد، اظهار داشت: کسب رقابت مزیتی پایدار مهم است و اگر ایده ای منفعت استراتژیک پایدار ایجاد نکند به ورشکستگی منجر می شود؛ در حقیقت اگر یک ارزش را حفظ نکنیم دیگران وارد بازی خواهند شد و درنهایت شرکت ورشکسته می شود.

چرا پژوهش های اجتماعی عملیاتی نمی شوند؟

خدیجه ایراندوست، عضو هیئت علمی دانشگاه امام خمینی (ره) نیز در این مراسم با اشاره به اینکه امروزه آسیب های اجتماعی ازجمله مسائلی است که جامعه با آن دست به گریبان است، ادامه داد: دانشگاه ها مسائل اجتماعی را مورد پژوهش قرار می دهند ولی متأسفانه نتایج تحقیقات وارد جامعه و عملیاتی نمی شود.

این استاد دانشگاه شرح داد: مسائل و مسائل اجتماعی را به دو روش می توان در دانشگاه بررسی کرد نخست آنکه برخی از مسائل در قالب خاتمه نامه مقطع کارشناسی ارشد موردبررسی قرار گیرد و در گام بعدی برخی از مسائل را می توان توسط هسته علمی دانشگاهی ازجمله اساتید بررسی و برای آن راه حل ارائه کرد.

وی با اعلام اینکه از طریق دانشکده علوم اجتماعی جلسات متعددی با نهادهای مرتبط ازجمله بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان برگزار کردیم، بیان نمود: ولی باید به این نکته توجه داشته باشیم که سیاست گذاری پژوهشی باید جامعه نگر باشد و ارگان ها نیز این نگاه را به دانشگاه داشته باشند.

ایراندوست شرح داد: باید مسائل را غربال و توسط پژوهش کاربردی آنان را رفع کرد، در حوزه صنعت ارتباط مطلوبی بین صنایع و دانشگاه وجود دارد که در عرصه اجتماعی نیز باید شاهد پیوند نهادهای اجتماعی با دانشگاه باشیم تا پژوهش های اجتماعی نیز عملیاتی شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "سازمان هایی که موجب فرار مغزها می شوند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سازمان هایی که موجب فرار مغزها می شوند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید