سازمان جهانی بهداشت: به نظر نمی رسد اومیکرون وخیم تر از گونه های دیگر باشد

به گزارش وبلاگ آرشیو بهترین ها، مایکل رایان مقام عالی رتبه سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند به نظر نمی رسد سویه اومیکرون کرونا وخیم تر از گونه های دیگر باشد و بسیار بعید است که مصونیت ناشی از واکسن کووید - 19 را بشکند.

سازمان جهانی بهداشت: به نظر نمی رسد اومیکرون وخیم تر از گونه های دیگر باشد

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ آرشیو بهترین ها به نقل از شبکه خبری فرانس 24، این ارزیابی های امیدوارنماینده در میان افزایش نگرانی های دنیای درمورد گونه جهش یافته ویروس کرونا ارائه شده، گونه ای که کشور های بسیاری را به اعمال مجدد محدودیت های مرزی و افزایش احتمال بازگشت به قرنطینه وا داشته است.

در حالی که قابلیت انتقال سویه اومیکرون بیش از گونه های قبلی است، مایکل رایان مدیر برنامه اضطراری سازمان دنیای بهداشت از بین رفتن خاصیت محافظت واکسن در برابر این سویه را بسیار بعید دانست و گفت: داده های اولیه نشان نمی دهد که این شرایط، وخیم تر باشد. در واقع، جهت به سمت شدت و حدت کمتر سوق دارد.

وی با تاکید بر لزوم انجام تحقیقات و آزمایش های بیشتر، اضافه نمود هیچ نشانه ای دیده نمی گردد که اومیکرون بتواند به طور کامل مصونیت ایجاد شده واکسن های موجود را کنار زند.

رایان گفت: ما واکسن های بسیار موثر داریم که تاثیرگذاری شان در برابر همه گونه ها و در شرایط بیماری وخیم و بستری شدن ثابت شده است، از اینرو دلیلی ندارد که انتظار داشته باشیم این مساله در خصوص اومیکرون صدق نکند.

با این همه وی اذعان کرد که ممکن است واکسن های موجود در برابر اومیکرون تاثیرگذاری کمتری داشته باشند.

در این میان، آنتونی فائوچی مقام ارشد بهداشتی آمریکا این نظریه مقام سازمان دنیای بهداشت را تکرار کرد و گفت که براساس نشانه های اولیه، اومیکرون بدتر از سویه های قبلی به نظر نمی رسد و احتمالا خفیف تر است.

وی تاکید نمود که واضح است که گونه نو بسیار قابل انتقال است و احتمالا این قابلیت به نسبت گونه دلتا سویه غالب دنیای فعلی بیشتر است. اما قطع به یقین شدیدتر از دلتا نیست و حتی نشانه هایی وجود دارد که شاید شدت کمتری داشته باشد.

فائوچی در عین حال گفت که مهم است بیش از حد به تفسیر این داده ها اهمیت داده نگردد، زیرا اقشاری که مورد مطالعه قرار می گیرند، جوان هستند و بعید است در بیمارستان ها بستری شوند. همچنین، بروز بیماری شدید ممکن است هفته ها طول بکشد.

وی اضافه نمود: با توجه به اینکه موارد ابتلا در سایر نقاط دنیا افزایش می یابد، ممکن است مدت بیشتری طول بکشد تا شدت آن معین گردد.

در این میان، شناسایی اولین موارد اومیکرون در ماه گذشته با افزایش موارد ابتلا در سراسر دنیا همزمان شد و این سویه بر شدت نگرانی ها در خصوص رشد دنیای کووید - 19 اضافه نمود.

مراکز سلامت اتحادیه اروپا خبر دادند که ترکیب و تطبیق واکسن های تائید شده کووید - 19 می تواند برای دوره های اولیه و دُزهای تقویتی مورد استفاده قرار گیرد، نظر به اینکه این منطقه در آستانه تعطیلات کریسمس با افزایش موارد ابتلا مقابله می نماید.

آژانس دارویی اروپا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری اروپا با صدور بیانیه ای اعلام کردند شواهد نشان می دهد که ترکیب واکسن های ناقل ویروسی و واکسن های mRNA، سطح خوبی از آنتی بادی ها در برابر ویروس کرونا را ایجاد می نمایند.

کووید - 19 از زمان اولین مورد شیوع در اواخر سال 2019، بیش از 5.2 میلیون نفر را در سراسر دنیا به کشتن داده است.

دانشمندان و کارشناسان بخش بهداشت و سلامت می گویند واکسیناسیون و فاصله گذاری مستمر اجتماعی، کلید غلبه بر این بیماری هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "سازمان جهانی بهداشت: به نظر نمی رسد اومیکرون وخیم تر از گونه های دیگر باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سازمان جهانی بهداشت: به نظر نمی رسد اومیکرون وخیم تر از گونه های دیگر باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید