مقاله: اثرات زیست محیطی بلوک های بتنی

به گزارش وبلاگ آرشیو بهترین ها، بیشترین تاثیر محیطی که تولید بلوک های بتنی در بر دارد، به دلیل استفاده از سیمان است. تولید سیمان چیزی بین 5 تا 7 درصد از انتشار کربن دی اکسید جهانی را متحمل می گردد. 40 درصد از تولید سیمان به واسطه استفاده از سوخت های فسیلی (معمولا ذغال سنگ) برای ایجاد گرمای 1500 درجه ای کوره های سیمان و 60 درصد باقی مانده از دگردیسی سنگ آهک در دمای بالا که اصطلاحاً کربناته کردن نام دارد، می باشد.

مقاله: اثرات زیست محیطی بلوک های بتنی

بیشتر مصالح از منابع زمینی استخراج می شوند، با این حال تقریبا 20 درصد از شن، ماسه و سنگ ریزه ها از لایروبی بستر دریا به دست می آید. استخراج، پردازش و انتقال مصالح زمینی باعث تخلیه منابع، تخریب چشم اندازها و مصرف آب و انرژی می گردد. استخراج دریایی باعث ایجاد تداوم در بحث تاثیر بلند مدت لایروبی دریا، فرسایش ساحلی، ماهیگیری و دیگر مباحث زندگی دریایی شده است.

مصالح دست دوم، مصالح جانبی حاصل از استخراج های دیگر یا عملیات صنعتی می باشند. استفاده از مصالح دست دوم (ضایعات معدن، ماسه های ریخته گری و خاکستر حاصل از انفجارها) در بتن سازی باعث کاهش تقاضای مصالح طبیعی می گردد، در حالی که هم زمان انتقال مقادیر قابل توجهی از ضایعات از محل تخیله نخاله های ساختمانی صورت می گیرد.

محصولاتی در بازار در دسترس هستند که از ترکیب مصالح قابل بازیافت با مصالح دست نخورده استخراج شده تولید شده اند. با وضع شدن قانون مالیات مصالح، که در سال 2002 برای کاهش تاثیرات زیست محیطی انجام شد، صنعت بتن سازی به دنبال جایگزینی برای استفاده از 30 میلیون تن نخاله های ساختمانی تولید شده در ایالات متحده در سال می گردد. نوع خاصی از مصالح بازیافتی، مصالح بتنی بازیافت شده هستند که عملکرد آن ها به نسبت مصالح بازیافتی برتری داشته و تا 20 درصد جایگزین مصالح دست نخورده در بتن سازی می گردد.

منبع مقاله: مقاله: اثرات زیست محیطی بلوک های بتنی

به "مقاله: اثرات زیست محیطی بلوک های بتنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: اثرات زیست محیطی بلوک های بتنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید